Ruilen en retourneren

Ruilen

Wanneer u een geleverd product wenst om te ruilen, meld dit dan zo spoedig via de mail: info@judafashion.com en vul een ingevuld retourformulier mee.

Vermeld duidelijk welk product u alsnog wil kopen/ruilen. Aansluitend nemen wij contact met u op voor de financiële afhandeling.

U kunt uw bestelling tot maximaal twee weken na aflevering omruilen. Hou bij het retourneren rekening met het

volgende:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat.
  • De originele verpakking is volledig netjes.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.
  • De verzegeling niet is verbroken.

Na ontvangst en goedkeuring van het retour gezonden product en de financiële verrekening versturen wij het nieuw te leveren product.

Retourneren

Wanneer u van een aankoop af wilt zien dan dient u dit binnen twee weken na ontvangst, ingaande op de dag na de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen, aan ons kenbaar te maken. Dit doet u door een ingevuld retourformulier te mailen naar: info@judafashion.com. Wanneer u ons eerst op de hoogte stelt dat u van de aankoop af wenst te zien, heeft u vanaf dat moment nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. U kunt er ook voor kiezen om zonder voorafgaande melding uw aankoop te retourneren, u dient dan wel binnen 14 dagen na ontvangst de aankoop te retourneren. Voldoet u niet aan deze termijn dan is de koop bindend en kunt u de bestelling niet retourneren. U kunt er voor kiezen om het retourformulier te gebruiken. Deze dient u af te drukken en ingevuld meezenden met de retourzending. Indien u dit niet kunt afdrukken is een kopie van de pakbon of factuur met de opmerking “retour” voldoende. Belangrijk is dat wij de zending bij binnenkomst kunnen identificeren.

Hou bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij u in rekening brengen of de retour weigeren.
  • De verzegeling niet is verbroken
  • De originele verpakking mee zenden.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.
  • Aankopen met intentie tot gebruik voor zakelijke doeleinden kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor consumenten.
  • Indien het product uit de verpakking is geweest is er zonder overleg met JuDa Fashion bv geen retour mogelijk op gronden van de wet. Volgens de nieuwe wet mogen hygiënische producten worden uitgesloten van het retour recht wanneer deze verzegeld zijn verzonden.