GARANTIE

Doordat JuDa Fashion B.V. leverancier is van alle gevoerde merken kunnen wij u een uitstekende service bieden in het geval van defecten/fabricagefouten. De garantieclaim zal in veel gevallen worden behandeld door de fabrikant, waardoor u kunt rekenen op gekwalificeerde beoordeling die uw product van binnen en buiten kennen.

 

Wanneer heb ik recht op garantie?

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het probleem doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Dit is ter beoordeling door JuDa Fashion B.V. na ontvangst.

Hoe werkt een garantieclaim?

Wanneer een door u aangeschaft product een defect heeft en/of niet binnen de specificaties functioneert kunt u dit melden bij onze klantenservice. In de meeste gevallen zal het product teruggestuurd moeten worden naar JuDa Fashion B.V.. Indien u een defect meldt zullen wij de verzendkosten nadien vergoeden waardoor het terugsturen kosteloos voor u is. Wanneer u garantie claimt is het terugsturen in eerste instantie dus voor uw eigen rekening. Indien de garantie is toegekend en u het product weer terug ontvangt of is omgeruild kunt u deze kosten bij ons declareren als het door ons nog niet is vergoed. (Let op: alleen standaard pakketkosten worden vergoed). U kunt deze kosten alleen bij ons declareren binnen de gestelde termijn van vier weken na ontvangst van de retourzending. Voor een pakket uit Nederland vergoeden wij de gemaakte kosten met een maximum €6,95 per pakket.

Ons retouradres
JuDa Fashion BV
Rembrandtstraat 94
7731SG   Ommen NL

Garantie beperkingen

Garantie is bedoeld om te garanderen dat u een deugdelijk product ontvangt zonder fabricagefouten. Garantie kent beperkingen:

  • Foutief gebruik: een defect dat is ontstaan door verkeerd gebruik van de machine valt niet onder garantie
  • Normale slijtage
  • Defecten ontstaan door reparaties van onbevoegden zijn uitgesloten van garantie
  • Producten die zijn geopend door onbevoegden zijn uitgesloten van garantie
  • Valschade of cosmetische schade is uitgesloten van garantie
  • Waterschade is uitgesloten van garantie